Dit is

Tiny

Laagdrempelig – We zijn een klein bedrijf met korte lijntjes. Heb je een vraag? Dan kan je ons bellen, Skypen of WhatsAppen. Makkelijk! Wij leren de bedrijven waar wij mee samen werken goed kennen, want juist door intensief samen te werken, bereiken we de top. Oja, en over kosten en tijd zijn we ook altijd duidelijk. Geen nattevingerwerk, maar een keurige urenregistratie.

Mountain

We gaan voor de top – Als je Tiny Mountain inschakelt, zetten we ons voor 100% in. We vinden het belangrijk dat je tevreden bent en het eindresultaat krijgt waar je op hoopte. Daarom houden wij je tijdens het proces uitgebreid op de hoogte. We verzetten bergen om van jouw project een succes te maken. Pas dan hebben wij het goed gedaan en kunnen we achterover leunen.

JELLE

Jelle is onze ontwerptopper. Heeft maar liefst twee designdiploma’s! Van het Grafisch Lyceum en de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Daar kun je dus op bouwen.

Silvana is de oprichtster van Tiny Mountain. Haar spreek je waarschijnlijk het vaakst. Ze studeerde Multimedia Design aan het Grafisch Lyceum. En na een aantal jaar werken en reizen haalde ze ook haar diploma aan de Fotovakschool in Amsterdam.

NICOLA

Nicola is onze fotografiefanaat. Fotografeerde eerst heel veel op reis en daarna studeerde ze aan de Fotovakschool in Rotterdam.

ADMINTMABOUT